fbpx

Over ons

Conny Van de Voorde

Hallo, 

Graag wil ik jullie kennis laten maken met ons nieuw concept New Beauty, een concept dat sterk aanleunt aan New Weight, mijn eerste passie. Hiervoor werk ik samen met mijn partner Dr. Tim Tollens. 

Dr. Tollens is al meer dan 20 jaar verbonden aan het Imelda Ziekenhuis te Bonheiden als algemeen en abdominaal chirurg. Hierbij heeft hij zich al die tijd specifiek toegelegd op de buikwandchirurgie inclusief buikwandreconstructies & abdominoplasties. Zo komen er jaarlijks meer dan 100 internationale chirurgen op bezoek tijdens demonstratiecursussen om te kijken naar liesbreukoperaties, navelbreukoperaties alsook complexe buikwandreconstructies.

Binnen deze subdiscipline gaf hij reeds meer dan 500 voordrachten wereldwijd en was hij betrokken in meer dan 60 publicaties. Verder voert Dr. Tollens alle courante chirurgische ingrepen uit ( galblaasoperaties, darmoperaties, miltoperaties, … ) en legt hij zich ook toe op de kinderchirurgie alsook de bekkenbodemchirurgie. De minimaal invasieve heelkunde of laparoscopische heelkunde is hierbij zijn favoriete benaderingswijze.

Dr. Tollens biedt in zijn prive-praktijk behandelingen aan met spierontspanners en fillers ter bestrijding van rimpels. Ook wordt hiermee overmatig zweten van de oksels,

handen of voeten behandeld. Dezelfde spierontspanners worden soms gebruikt voor complexe buikwandoperaties en grote littekenbreuken, vandaar dat de initiële interesse

groeide. Voor een ooglidcorrectie kan u hier ook terecht.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die het zou willen proberen, neem dan gerust contact met me op.

Hartelijke groeten,

Conny Van de Voorde

De juiste behandeling kiezen

Bij New beauty vinden we het enorm belangrijk dat jij je goed voelt in je vel. Jouw comfort en veiligheid staan centraal. We nemen de tijd om naar je zorgen te luisteren, al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je volledig geïnformeerd bent over het proces zodat je met vertrouwen kunt beslissen over je behandeling. De behandeling wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften om de best mogelijke resultaten te behalen
Heb je vragen of wens je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we begeleiden je graag doorheen het proces.

Wat zijn de risico's?

Om jullie correct te informeren over de verschillende behandelingen en bijhorende risicofactoren.
Bij New Beauty beschikken wij over alle know how om elke behandeling vlot en professioneel te laten verlopen. Wij hechten belang aan close follow-up na elke behandeling.

Contact