fbpx

Fillers

De fillerbehandelingen van New Beauty

Bij New Beauty begrijpen we dat er jong uitzien, belangrijk voor je is. Daarom kan je bij ons terecht voor fillers.

Veilig, effectief en uitgevoerd door ervaren professionals. Met behulp van de nieuwste technieken en
hoogwaardige fillers, kunnen we de natuurlijke contouren van je gezicht herstellen, volumeverlies aanpakken en
fijne rimpels verminderen.

Onze experts nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden, zodat je volledig geïnformeerd bent en met vertrouwen kunt beslissen over de behandeling die bij jou past.

Hyaluronzuurfillers

De hyaluronzuur fillers van New Beauty bieden een verjonging die je er frisser en jeugdiger laat uitzien, terwijl je nog steeds trouw blijft aan je unieke kenmerken.

Bij elke behandeling staan jouw comfort en veiligheid voorop. Zeg vaarwel tegen fijne lijntjes en rimpels. En hallo tegen het herstellen van gezichtscontouren. Onze fillers kunnen verschillende gebieden van je gezicht verbeteren, zoals lippen, wangen, kin, neus-lippenplooi en marionetlijnen.

We streven ernaar om natuurlijke resultaten te creëren die je schoonheid versterken en je zelfvertrouwen vergroten.

Bij New Beauty werken wij met hyaluronzuur fillers van het merk Teoxane. Teoxane is de Zwitserse producent van de revolutionaire RHA fillers, waarmee ze meermaals bekroond werden tot “Best Dermal Filler” door de Anti Aging & Beauty Awards. Zij bieden een breed gamma aan fillers met of zonder verdovende lidocaïne en een aansluitende cosmetische lijn om het effect van de fillers te verlengen.

Zij gingen u al voor

Contact